Останати новости

ВТОРА ФАЗА ОД КАМПАЊАТА „ТВОЕТО НЕЗНАЕЊЕ ЧИНИ ЖИВОТ“

  Во рамки на втората фаза од кампањата „Твоето незнаење чини живот“ се одржаа работилници во учениците во...>>


ПРЕВЕНЦИЈА ОД ЗАВИСНОСТИ

Во Општинското основно училиште „Блаже Конески“ започна реализација на едукации за „Превенција од зависности“. Во текот на вчерашниот...>>


9-ТО НОЕМВРИСКАТА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА НАЈУСПЕШНА ВО 2019

Крводарителската акција која по повод 9-ти Ноември Денот на ослободувањето на градот по 12-ти пат во Ликовниот салон...>>


ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ОСУМ ЧЛЕНОТО СЕМЕЈСТВО ВЕЈСЕЛОВИ

Волонтерите на Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес однесоа хуманитарна помош за осум членото семејство Вејселови...>>


ХУМАНИТАРНО ЗАБАВНА СРЕДБА НА КЛУБОВИ НА ПЕНЗИОНЕРИ ОД ЦРВЕН КРСТ

Во организација на Клубот на пензионери на Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес, помогнати од Клубот...>>


види ги сите